Banner
OM OSS

BBT Bolig Bygg Tjenester AS 

 

Firma ble startet i 2019 og har i dag 6 annsatte. Vi kan tilby alt fra tømrerjobber til taksering, rehabiliterings jobber, nybygg, skifte av vinduer, malejobber og alt innenfor bygg. Vi har høy fokus på kundeservice og punktlighet og utfører jobben i henhold til hva kunden vil ha. 

 

Vi kan tilby alt innen hus og rehabilitering. Vi kan friste med ferdig rehabilitering inkludert elektriker og rørlegger der det trengs. Vi har et godt samarbeid med rørleggere og elektrikere som hjelper oss med denne biten av jobben.

Vi kan hjelpe også med : konsulenttjenester innen markedsføring,  prosjektoppfølging og byggtjenester. Prosjektledelse, befaringer,  support, materialbestilling, rådgiving, teknisk beskrivelse med mer.  Markedsføring, sette opp internettsider, QA-planer/systemer,  strategiske beslutninger/retninger til bygg- og anlegg,  internettselskaper, olje, gass, borettslag, import- og  eksportselskaper med mer.

 

 

 

 

 

Del på
Twitter
Facebook
Linkedin
Side Image

Bred kompetanse

BBT Bolig  Bygg Tjenester AS legger vekt på at alle som arbeider her skal ha flere typer kompetanse. Det kan være at en maler blir sat til å hjelpe til på andre prosjekter, men da er det fordi vi ikke har et prosjekt som passer for han akkurat der å da. 

BBT Bolig  Bygg Tjenester AS har gode strategier som skal hjelpe til på veien til ferdig jobb. Våre ledere har en god tone med arbeiderne og vi har hele tiden fokus på å heve kompetansen til de enkelte i form av kurser og sertifikater. På store prosjekter så er prosjektleder ofte på befaring både for å se hvordan det går og for å sikre at jobben blir gjort på en riktig måte. Han har også tett dialog med byggherre.