Banner

Vi har stor erfaring med å bygge terrasse 

Del på
Twitter
Facebook
Linkedin

Godt utført håndtverk, effektive og pålitlige. Noe skurr i kommunikasjonen, men det løste vi. Anbefales.

Evaluert av Per Marstein

, Monday, 30, November -0001

Platting og belegningsstein

 

Fornøyd med hele prosessen.. Kom med ideer under befaring slik at det skulle bli best mulig. Fornuftig pris, effektive og pålitelige.. Skal man lage platting kan jeg trygt anbefale disse.

 

Evaluert av Siv Anita Fiskum

Fiskum Hytte i Dabru , Monday, 30, November -0001

Korpeplassen Boligsameie i Asker, bestående av 3 bygg med 34 seksjoner hadde råteskader i ulik omfang. Sameiet hadde behov for en aktør som kunne utbedre dette. BBT Bolig og Bygg Tjenester har utført følgende arbeider hos oss i perioden januar-mai 2020: - Videosjekk av tilstand i takkonstruksjon - Fjernet råteskadede terrasser (40), mindre utvendige trapper(8), utvendig trapp til bod (1), større utvendige trapper til svalgang (3) og branntrapper - Lagt nye tiltaksplater under terrasser i andre etasje for å hindre lekkasje - Bygget opp igjen samtlige terrasser, rekkverk og utvendige trapper i en moderne og sikker utførelse - Oppdaget større råteskadet søyle i ene bygget, skiftet ut denne på en trygg måte. Kommunikasjonen med konsulentrådgiver underveis har vært god og BBT har i det store og hele fulgt estimert tid av utbedringene. Mot slutten hadde BBT flere mindre befaringer med sameiets styreleder og varaer. Dette fungerte svært godt for å runde av en lengre byggeperiode på en god måte. Flere naboer, både i og utenfor sameiet har påpekt hvor pent utført arbeidet er. På vegne av sameiet anser vi oss som godt fornøyde og kan endelig nyte trygge (og stilige!) bygg.

Mvh, Tone Darrud Styreleder Korpeplassen Boligsameie

Korpeplassen Boligsameie i Asker, Monday, 30, November -0001

Oppføring av terrasse. Denne ble gjort kjapt og med godt samarbeid. Terrassen ble utvidet litt i forhold til avtalen, men det gjorde den bare penere i terrenget og ble superfin. 

Anbefales på det sterkeste. 

Privat, Tuesday, 25, June 2019